Over

Na het afronden van de studie Audiovisuele Vormgeving met als specialisme Fotografie ben ik full-time werkzaam als fotograaf. Eerst bij verschillende werkgevers en freelance voor verschillende opdrachtgevers en sinds 2003 met mijn eigen bedrijf. De studio in Groningen is ingericht voor productfotografie en portretfotografie. Vanuit hier ben ik ook op locatie inzetbaar. Of het nu om interieurfotogafie, locatie-fotografie of portretten gaat.

Een greep uit de bedrijven waarvoor ik de afgelopen jaren werk gemaakt heb: Agrifirm, Agrifac, Asset Control, Audi, Dizain, Famed, Fundament All Media, GGZ Friesland, Graphic Minds, Hans Noordstrand, Keukenpunt, Kikkoman, Open, Provincie Drenthe, Provincie Friesland, Provincie Overrijssel, Radyus ♥, Stichting Klantgericht Bouwen, Stichting Opkikker, Trustus, TPG Post, TZ auto’s, Unive Dichtbij, Vos Libert en Weda.

Bekijk op deze site een selectie uit de fotografie voor deze opdrachtgevers. Wilt u weten wat ik voor u of uw bedrijf kan doen? Neem contact op om een afspraak te maken.